Introductie

Aandacht voor de doelgroep

KOK kinderopvang is het kinderopvang-adres als je in Katwijk woont of werkt. Met meer dan 20 locaties door Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg zijn ze altijd dichtbij. Buro Brein is gevraagd een nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen. Een moderne website die bezoekers het snelst brengt waar ze willen zijn. Met het snelmenu en duidelijke navigatie is het eindresultaat. Een prettige, responsive website met vrolijke beelden en kleuren is het eindresultaat. Die doet wat het moet doen. Converteren.

Opgeleverd

Logo, Huisstijl, Webdesign, Webdevelopment, Grafisch Ontwerp, Folder, Advertenties, Fotografie (i.s.m. Lumi Fotografie), Drukwerk

Opdrachtgever

KOK Kinderopvang Katwijk

Kleuren

Het kleurenpallet van KOK kinderopvang is hetzelfde als de ervaring van de kinderen. Een feestje! Het harmonieuze maar ook zeker speelse pallet ademt plezier. Contrastrijk en daarom ideaal om belangrijke onderdelen in de communicatie uit te lichten.

Vivid Cerise

#e11b7e

Regalia

#562173

Acid Green

#b1c82c

Samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf bekijken?

In plaats van zitten en luisteren, gaan we juist graag in gesprek en denken graag actief mee naar concrete idee├źn en oplossingen.