Introductie

De snelste weg naar je rijbewijs

Na een nieuw logo, huisstijl en brochure werd het tijd om de website van Autorijschool Rood eens goed onder handen te nemen. Waar de vorige website was gemaakt met een standaard Joomla-template en totaal niet geoptimaliseerd voor conversie. Dat is nu wel anders.

Van één, soms twee naar 25 tot 40 nieuwe leerlingen per maand. Dat is pas rendement. Door het juiste ontwerp, de juiste kanalen en vooral de juiste boodschap, is de website van Autorijschool Rood een groot succes. Een project waar we trots op (mogen) zijn.

Opgeleverd

Branding, Logo, Huisstijl, Webdesign, Webdevelopment, Grafisch Ontwerp, SEO optimalisatie, Online Strategie, Brochures, Folders, Webteksten, Drukwerk

Opdrachtgever

Autorijschool Rood
Motorrijschool Rood
Scooterrijschool Rood

Kleuren

Welke kleur zou een bedrijf dat Autorijschool Rood gebruiken? Je mag niet meer gokken. Het rood hebben we als sterke basis neergezet zonder dat het te agressief oogt. Door voldoende wit en grijs op te nemen is het een top eindresultaat geworden.

Rich Carmine

#e4013e

Outer Space

#494947

Anti-flash White

#eeeff3

Samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf bekijken?

In plaats van zitten en luisteren, gaan we juist graag in gesprek en denken graag actief mee naar concrete ideeën en oplossingen.