Marketingadvies voor bedrijven met groeiambitie

Als ondernemer ben je druk met de dagelijkse gang van zaken. Het ontwikkelen van je marketing heeft dan ook niet de aandacht. Wij helpen jou door het doelgericht bouwen aan een voorsprong op je concurrent door marketingactiviteiten te plannen, analyseren, en te verbeteren op basis van je resultaten.

Ik wil graag advies
Hoog in Google met online marketing
Wij helpen jouw bedrijf
groeien door marketing
Hoger in Google komen
Een vast aanspreekpunt
voor jouw marketing
Nummer 1 in Google met online marketing
Periodiek overleg
voor de beste resultaten

Krijg meer klanten en verhoog
je omzet door marketing die is
afgestemd op jouw doelgroep.

Marketing advies routing

Wat zeg je?

Google Advertising. SEO, marketing automation, CRO, inbound marketing, growth hacking, remarketing. Veel vaktermen die door reclamebureaus vaak worden gebruikt. Maar wat betekenen ze nou en wat voor kansen bieden deze je bedrijf? Wat heeft jouw bedrijf echt nodig?

Helder marketingadvies

Wij geven een helder advies voor jouw situatie. Geen gebruik van allerlei hippe begrippen, maar heldere taal. Geen standaard oplossingen, maar maatwerk dat past bij de ambities van jouw bedrijf. Daarbij ondersteunt Buro Brein je met de eigen diensten ook in de uitvoering van de adviezen. En dat maakt ons marketing advies iets waar je echt wat mee kan!

Aan ieder marketingvraagstuk geeft Buro Brein een creatieve draai en door hun flexibele instelling en het snelle schakelen werkt het fantastisch samen. Van het uitwerken van een nieuwe huisstijl tot het ontwerpen van een bedrijfsmagazine of een nieuw website design.

Aagelien van der MarelMarketing Floral Trade Group

Alweer een project afgerond met Buro Brein! Altijd verrassend, creatief en de projecten lopen altijd soepel. Echte meedenkers. We zijn weer erg tevreden!

Wilma HagebeukOndernemer

Bij Buro Brein zijn het enthousiaste creatievelingen en zijn ze oprecht geïnteresseerd in hun klanten. Vanuit ons kantoor vragen wij ze dikwijls om creatief mee te denken en dat bevalt enorm goed. Ze ontwerpen iets dat bij je past en dat is prettig samenwerken!

Daan van HemertEigenaar Brittenburg Accountants

Wij vinden het erg prettig om met Buro Brein samen te werken. Ze zijn creatief, zeer flexibel en denken goed mee. Ze zijn bereid om net een stapje verder te gaan en blijven, ook nadat de opdracht is afgerond, betrokken bij hun klanten.

Annemarie GuijtMarketing, Katwijk Marketing

Bij Buro Brein denken ze met de klant mee en brengen nieuwe frisse idee├źn in, wat altijd het product of project naar een hoger niveau tilt. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen wat zorgt voor een prettige samenwerking!

Nicole van der PloegCommunicatie Gemeente Katwijk

Al meer dan 15 jaar
zorgen onze plannen voor resultaten
bij onze opdrachtgevers

Kennismaking

Een eerste kennismaking is ontzettend belangrijk. Je ambities maken we helder en bekijken de huidige situatie. Welke marketing is nu het belangrijkste en welke acties kunnen later. Alles helder? Je ontvangt van ons een voorstel met het advies voor jouw marketing.

Marketing- en/of communicatieplan

We gaan een strategisch marketingplan opzetten. Die gebeurt in een aantal sessies, beschikbare klantinformatie en eventuele onderzoeken uit de branche. Direct starten met een campagne? Als dat de prioriteit heeft pakken we dat direct op.

Marketingondersteuning

De afgesproken marketingactiviteiten voeren we uit voor een vast bedrag per maand. We bespreken periodiek de resultaten, data en effectiviteit van de campagne en sturen waar nodig bij.

Online Marketeer

Ben je klaar voor de volgende stap in marketing?

Download gratis onze Marketing
Quick Scan of neem contact op.

Download gratis
de marketing Quick Scan.