Website Qincasso

Als ondernemer heb je het meegemaakt. Of ga je het meemaken. Een klant die de rekening niet kan of wil betalen. Dan is het fijn om te kunnen rekenen op een betrouwbaar incassobureau dat in gesprek gaat met jouw klant en tot een oplossing komt. Zonder dat de relatie daar onder lijdt. Dat is de kracht van Quick Incasso.

Buro Brein is gevraagd de huisstijl op te frissen en een website te maken die aansluit bij de vragen van de doelgroep.

Onze aanpak

Samen met Quick Incasso onderzochten we het bestaande klantenbestand. Wat zijn de belangrijkste redenen voor mensen om zaken te doen met Quick Incasso? De resultaten uit Google Analytics bepaalden onze verdere aanpak. Op basis van alle verzamelde informatie en wensen van de klant zijn we aan het werk gegaan.

Webdesign

We hebben het ontwerp gemaakt op basis van de huisstijl en de laatste trends. Daarbij rekening houdend met de doelgroep en de responsive variant van de website. Uiteraard is de doelgroep zakelijk; iets waar we in de kleurstelling en beeldgebruik rekening mee houden.

Webontwikkeling

We hebben de website na ontwerp verder ontwikkeld in het Ubraco CMS-systeem. De klant kan hiermee zelf eenvoudig de inhoud van zijn website aanpassen. En omdat het om vertrouwelijke informatie gaat, hebben we de site ontwikkeld inclusief een SSL-certificaat voor een beveiligde verbinding.

Zoekmachine optimalisatie

Quick Incasso wil graag goed gevonden worden in Google. Met een ‘schone code’, een SSL-certificaat en web-technisch goede teksten, hebben we daarvoor een sterke basis gelegd. De website regelmatig bijwerken, laat de website organisch groeien in Google.

Landingspagina

Met een vriendelijke landingspagina komt de zoeker precies bij de gewenste informatie terecht. Ideaal voor Google Adwords en Facebook campagnes. Want niets is vervelender dan via Google doorklikken en de verwachte informatie blijkt niet beschikbaar.

Vinden wat je zoekt (SEO)

Het mooie van een landingspagina is eigenlijk dat je bezoekers met een specifieke zoekopdracht op hun wenken bedient. Want alleen de informatie met het ingetypte zoekwoord komt naar voren. Natuurlijk is goed vooronderzoek naar relevante zoekwoorden van groot belang.

Responsive design

Jongere ondernemers werken meer met tablets en smartphones, anderen via de vaste computer. Om iedere bezoeker de optimale beleving te geven, is de website responsive opgebouwd. Dat wil zeggen dat de vormgeving van de website zich automatisch aanpast. De site is altijd goed en fraai leesbaar. Bijkomend voordeel hiervan is dat vanaf 2015 Google deze website een betere score geeft.

Klaar voor de toekomst

Door de website in Umbraco te ontwikkelen, is de website klaar voor de toekomst. In 2015 maken we in de achtergrond een maatwerk systeem waarmee alle ingediende incasso’s automatisch worden verwerkt. Hiermee kan Quick Incasso de klant nog beter bedienen en informeren.

Bekijk het resultaat

Uiteindelijk telt natuurlijk het resultaat. Bent u ook benieuwd naar de website van Quick Incasso of heeft u problemen met een opdrachtgever over de betaling van een openstaande factuur?

Bezoek de website van Quick Incasso

Kies ook voor een doordachte oplossing van Buro Brein neem contact met ons op