Website Kunstgras Noordwijk

Voor wie een mooie tuin wil, maar geen onderhoud wil zit bij Kunstgras Noordwijk wel goed. Als leverancier van kunstgras voor onder andere tuinen, een dakterras of zwembad bieden zij voor alle toepassingen een mooie oplossing. Eigenlijk wat Buro Brein ook doet. Een korte inzage in het project.

Aanvliegroute

Kunstgras en internet. Die twee hebben veel met elkaar gemeen. Vooral op het gebied concurrentie binnen de zoekmachines en online adverteren. De nieuwe website van Kunstgras Noordwijk moest er daarom eentje zijn, die direct in het oog springt, de consument helpt met kiezen en natuurlijk vriendelijk is in gebruik.

Gebouwd in Wordpress

Kunstgras Noordwijk was op zoek naar een flexibel systeem waarmee ze zelf eenvoudig de inhoud van de website konden beheren. In Wordpress hebben wij een flexibel thema opgezet. De klant kan hiermee zelf eenvoudig blokken plaatsen en zelf rangschikken. De inhoud van de blokken is vooraf opgezet waardoor het kinderlijk eenvoudig is om de website te vullen, maar grafisch goed te houden.

Klaar voor de zoekmachines

Tijdens het ontwerpen en bouwen hebben we rekening gehouden met zoekmachines. Voldoende tekstblokken aanwezig, afbeelding met omschrijvingen en speciale landingspagina's voor zoekmachine advertenties. Verder zijn de afbeeldingen geoptimaliseerd en hebben we de code zo simpel mogelijk gehouden. 

Van deze tijd

De website van Kunstgras Noordwijk is responsive ontwikkeld. Iedere bezoekers heeft daarmee de optimale beleving, ongeacht het apparaat waarmee hij of zij de website bezoekt. Mede hierdoor wordt de website door Google hoger geplaatst. Wanneer uw website nog niet klaar is voor mobiele apparaten, neem dan contact met ons op.

Denken als de klant

Veel website worden ontwikkeld op basis van missie en visie van een organisatie. Maar bij Buro Brein vliegen we het anders aan. Wij ontwikkelen juist websites voor de klant. Geschiedenis is leuk, maar het gaat er juist om wat uw bedrijf voor de bezoeker kan betekenen. Websites met deze aanvliegroute hebben vele malen meer succes en leveren meer klanten op.

Inspireren

Kunstgras leg je in de tuin. Ja dat klopt. Maar met de nieuwe website van Kunstgras Noordwijk willen we de bezoekers juist laten zien wat het effect is van kunstgras. Hoe komt de tuin er uit te zien en wat zijn nu eigenlijk de voordelen van dit product. Door de klant te inspireren en te helpen in het aankoopproces wordt zowel de klant als Kunstgras Noordwijk hier beter van.

Het gras bij de buren...

Een spreekwoord dat we allemaal kennen. Maar met kunstgras is dat niet meer. Een prachtig product dat weinig onderhoud nodig heeft en altijd groen is. Het gras bij de buren is niet langer meer groener. Vooral niet nu Kunstgras Noordwijk een doordachte website heeft. Samengevat:

  • Eigentijds ontwerp
  • Doelgroep centraal
  • Responsive
  • Zoekmachine optimaal gebouwd
  • Krachtig beeldmateriaal
  • Ontwikkeld in Wordpress

Kunstgras moet u eerst zien en voelen voordat u het koopt. Bezoek daarom de website van kunstgrasnoordwijk.nl

 

Ook groener gras dan uw concurrenten? Neem contact met ons op