KOK Kinderopvang

Kinderopvang is als ouders erg belangrijk als je werkt. Ouders in deze tijd zijn gewend om oriëntatie als eerst via internet te doen en daarom is een goede website ook voor kinderopvang belangrijk. Voor KOK heeft Buro Brein meegedacht en uiteindelijk het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe website gedaan.

Kinderopvang voor ouders

Hoe bepaal je in deze tijd of een kinderopvang bij jullie als ouders past. Wat leren ze mijn kind, hoeveel aandacht krijgt en wat voor mensen werken er. Belangrijke vragen die je eigenlijk al beantwoord wilt hebben op een website. Die denkwijze hebben we bij KOK kinderopvang in Katwijk toegepast. Centraal stellen wat de doelgroep belangrijk vindt.

Met die gedachte als vertrekpunt heeft Buro Brein samen met KOK de inhoud, strategie en stijl bepaald. Na ontwerp is de website in WordPress ontwikkeld met ondersteuning voor meertalige inhoud. Mobiele telefoons als vertrekpunt en de belangrijkste inhoud snel en duidelijk in beeld.

Inhoud

De website heeft ontzettend veel belangrijke en verplichte informatie. Denk aan wet- en regelgeving, rapporten enz. Maar ook belangrijke commerciële informatie die potentiële klanten van KOK belangrijk vinden. Denk aan prijzen, makkelijk in contact kunnen komen, de belangrijkste informatie eerst. De teksten zijn door KOK Kinderopvang zelf geschreven en geplaatst in het CMS.

Fotografie

Goede foto's maken het verschil. Lumi Fotografie i.o.v. Buro Brein de afbeeldingen verzorgd voor dit project. Een prachtig eindresultaat waar de bezoekers blij van wordt en de opdrachtgever resultaten ziet.

Ontwerp website

Ontwerpen van een website is een vak apart. Koos Schwaneberg houdt zich bij Buro Brein hoofdzakelijk bezig met deze taak. Hoe kijkt een klant, want vinden ze belangrijk, wat werkt goed, wat niet en natuurlijk het logo en de huisstijl van de klant gebruiken voor het ontwerp

Na een gedegen onderzoek pas het eerste ontwerp maken, overleg, testen, aanpassen en vervolgens de ontwikkeling door onze Front-end developer Menno. Hij ontwikkeld de website in WordPress. Na deze stap heeft KOK kinderopvang de website zelf eenvoudig gevuld via het CMS.

Blije kinderen en blije klant

Wij werken hard om onze opdrachtgever en hun klanten de beste ervaring te geven op het gebied van website en commerciele middelen. In één oogopslag weten dat KOK kinderopvang de verzender is en de ontvanger het gevoel krijgt serieus genomen te worden. Dan wint de opdrachtgever en zijn klant.

Voor KOK kinderopvang verzorgt Buro Brein:

  • Webontwerp en ontwikkeling website
  • Diverse uitingen zoals brochures en poster
  • Marketingadvies

Wilt u de website eens bekijken? GA dan naar www.kokkinderopvang.nl

Een hoogwaardige website voor uw bedrijf? Wij staan voor u klaar