Webdesign Warmtewacht

Kou of warmteklacht? Bel de Warmtewacht! Wilfred en Petra Blankert staan bekend om deze slogan. Eentje die blijft hangen en duidelijk maakt wie ze zijn en waar ze voor staan. Klanttevredenheid ten top (of: in optima forma).

Bij een bedrijf dat klaar is voor de toekomst hoort een website die dat ook is.

Case

De Warmtewacht gebruikte nog steeds zijn eerste website. Die hadden ze ooit zelf ontwikkeld. Op het moment van de opdracht leverde het geen klanten op. Sterker nog, de website schrikte bezoekers juist af door een sterk verouderde uitstraling. ‘Als je niet goed voor je website zorgt, hoe zorg je dan voor mijn cv-ketel?’ reageerden bezoekers van de site.

Aan Buro Brein om daar wat aan te gaan doen.

Intake

Tijdens onze kennismaking kwam al snel naar voren dat de Warmtewacht een kwaliteitssprong maakt in de bedrijfsvoering. Die toename in professionaliteit moest ook op de nieuwe website duidelijk zichtbaar zijn. Een site met een informerend karakter en een indeling waarmee de bezoeker zonder poespas naar zijn doel wordt geleid.

Webdesign

Een eigentijds ontwerp was de vraag. Zonder poespas. Net als de Warmtewacht. Binnen de huisstijl en natuurlijk moeten de bezoekers een warm gevoel krijgen. Met deze steekwoorden zijn we aan de slag gegaan.

Door onze ervaring in deze branche weten we als geen ander wat de bezoekers van een dergelijke website verwacht. Hiermee hebben wij een prachtig ontwerp opgezet waar de Warmtewacht bijzonder enthousiast over is. Een minimalistische look, maar wel met een eigen karakter. Iets wat vaak ontbreekt bij eenvoudige, maar simpele, doeltreffende websites.

Ontwikkeling

De website is ontwikkeld in Umbraco. Dit Open Source CMS-systeem is uiterst betrouwbaar, snel en flexibel. Hierdoor is de realisatie snel gegaan en draaide de website binnen korte tijd. In samenwerking met onze vaste ontwikkelaar en tekstschrijver hebben we een prachtige website opgeleverd die door de Warmtewacht bijna nooit hoeft te worden bijgewerkt. En als het toch moet is dat een fluitje van een cent.

De website van de Warmtewacht vind je hier.

Kies ook voor een doordachte oplossing van Buro Brein neem contact met ons op