Webdesign Promail

Post versturen. We doen het steeds minder. Maar als we het doen gaat het vaak om grotere aantallen. Denk aan mailings van een brochure of folder, magazines maar ook grotere aantallen brieven. Voelt het herkenbaar? Dan is Promail de partij waar u mee in gesprek moet.

Onze aanpak

Promail is een full-service mail house in Katwijk. Zij couverteren, printen en verzenden al uw poststukken. De verouderde website was nooit echt afgemaakt en om het in één keer goed te doen, is Buro Brein gevraagd het ontwerp van de website eens grondig aan te pakken.

In overleg met de opdrachtgever, hebben wij gekeken naar de unieke waarden van het bedrijf. Het DNA. Op basis hiervan heeft Buro Brein de nieuwe website ontwikkeld. Natuurlijk met de doelgroep en zijn wensen in onze gedachten.

Webdesign

Een prachtige responsive (ook wel adaptieve) website was de vraag. Een die aansluit bij de huisstijl en fris en modern oogt. Een duidelijke wens waar wij zeker wat mee konden.

Enthousiast als wij zijn, kozen we voor heldere kleuren. Van groen tot blauw en van geel tot grijs. Een  mooie combinatie. Het juiste beeldmateriaal en een doordachte structuur van de inhoud, versterken het design. Promail is zeer tevreden met het resultaat.

Webontwikkeling

Een relatie van Promail ontwikkelde de website in het CMS Wordpress. Een flexibel CMS-systeem waarmee iedere letter binnen de website is te beheren. Zo kan Promail op ieder moment eenvoudig zelf de inhoud van website aanpassen.

Iconen

Beeldmateriaal is soms moeilijk te vinden. Zeker zonder een fotograaf. Iconen zijn dan een leuke en eigentijdse manier om de boodschap symbolisch door te geven. Buro Brein ontwikkelde voor Promail een leuke selectie moderne iconen.

De website van Promail vind je hier.

Kies ook voor een doordachte oplossing van Buro Brein neem contact met ons op