Residence Copes Den Haag

Overnachten in Den Haag? In de appartementen van Residence Copes zit je op de perfecte locatie. De appartementen hebben ieder een uniek thema en zijn geïnspireerd op de historische plekken in Den Haag. Zoals ze zelf omschrijven: ''A place where the days end calm and morning starts full of energy.''

Aanvliegroute

Als je wilt overnachten in Den Haag heb je genoeg keus. Residence Copes moest daarom uniek en inspirerend. Wij mochten het logo, de huisstijl en website ontwerpen voor Residence Copes. Dit alles natuurlijk in een hip en eigentijds design.

Gebouwd in Umbraco

Voor de website van Residence Copes zijn we opzoek gegaan naar een flexibel systeem waarmee zij zelf eenvoudig de inhoud van de website kunnen beheren. In Umbraco is door Ace Group een flexibel thema opgezet. De klant kan hiermee zelf eenvoudig blokken plaatsen en zelf rangschikken. De inhoud van de blokken is vooraf opgezet waardoor het kinderlijk eenvoudig is om de website te vullen, maar grafisch goed te houden.

Logo ontwerp

Wij hebben de appartementen in de drukke, levendige en kleurrijke stad Den Haag vertaald naar een beeldmerk. Versterkt door een moderne kleurstelling en een eigentijds lettertype op een hippe manier gepositioneerd.

Huisstijl

Een huisstijl moet niet alleen informatief zijn, maar tegelijktijd ook aantrekkelijk en overzichtelijk. In de huisstijl van Residence Copes komen de kleuren en vormen steeds weer terug. Alles staat mooi in een lijn, zoals een goede huisstijl moet zijn.

Klaar voor de zoekmachines

Wat is er fijner om in een mooi appartement te verblijven waar je na een lange dag tot rust kunt komen. Hier in is veel concurrentie binnen de zoekmachines en online adverteren. De nieuwe website van Residence Copes moest er daarom eentje zijn, die direct in het oog springt, de consument helpt met kiezen en natuurlijk vriendelijk is in gebruik. Tijdens het ontwerpen en bouwen is we rekening gehouden met zoekmachines. Voldoende tekstblokken aanwezig, afbeelding met omschrijvingen en speciale landingspagina's voor zoekmachine advertenties. Verder zijn de afbeeldingen geoptimaliseerd en hebben we de code zo simpel mogelijk gehouden. 

Van deze tijd

De website van Residence Copes is responsive ontwikkeld. Iedere bezoekers heeft daarmee de optimale beleving, ongeacht het apparaat waarmee hij of zij de website bezoekt. Mede hierdoor wordt de website door Google hoger geplaatst. Wanneer uw website nog niet klaar is voor mobiele apparaten, neem dan contact met ons op.

Denken als de klant

Veel website worden ontwikkeld op basis van missie en visie van een organisatie. Maar bij Buro Brein vliegen we het anders aan. Wij ontwikkelen juist websites voor de klant. Geschiedenis is leuk, maar het gaat er juist om wat uw bedrijf voor de bezoeker kan betekenen. Websites met deze aanvliegroute hebben vele malen meer succes en leveren meer klanten op.

Samengevat:

  • Eigentijds ontwerp
  • Doelgroep centraal
  • Responsive
  • Zoekmachine optimaal gebouwd
  • Krachtig beeldmateriaal
  • Ontwikkeld in Umbraco

Breng een bezoek aan de website van Residence Copes en bekijk de appartementen. 

Kies ook voor een doordachte oplossing van Buro Brein Neem contact met ons op