Katwijk Marketing

Citymarketing wordt steeds belangrijk voor dorpen en steden. Het bereiken en trekken van toeristen en dagjesmensen zoals winkelaars is belangrijk, vooral nu het online shoppen alleen maar aan terrein wint. Katwijk Marketing vult deze rol in voor de Gemeente Katwijk.

Logo en Huisstijl

Buro Brein heeft voor Katwijk Marketing het logo en de huisstijl mogen verzorgen. Een leuke en uitdagende opdracht. Een opdracht waar we als Katwijkers natuurlijk niet voor terugdeinzen. Het resultaat een fris logo met authentieke maar toch vernieuwende uitstraling waarbij de kernwaarden en kenmerken van Katwijk in terug komen. 

Brochure

In 2016 heeft Katwijk Marketing het marketingplan voor de komende jaren uitgewerkt. In het verlengde van de huisstijl heeft Buro Brein het marketingplan uitgewerkt tot een prettig leesbaar, overzichtelijk en modern vormgegeven boekwerk voor stakeholders en een gedrukte uitgave voor geïnteresseerden en belanghebbenden. 

Meedenken als de lezer

Vanuit een Word document klakkeloos alles overnemen is niet aan ons besteed. We bijten ons vast in de materie. Zo begrijpen we de context van de informatie beter en kunnen we daar in de vormgeving rekening mee houden. Zo komen infographics en ondersteunende visuals tot stand. Dit maakt dat de inhoud beter is te begrijpen voor de lezer die er zich niet dagelijks mee bezig houdt.

Drukwerk

En heb je zo'n mooi stukje ontworpen, dan hoort daar natuurlijk een kwalitatieve papiersoort bij. Het juiste papier, de afwerking en bindtechniek, dragen sterk bij aan de uitstraling van je drukwerk en dat is waar het om gaat als je klanten of stakeholders zoiets overhandigt. 

Jaarverslagen

Heeft u een jaarverslagen, documenten of rapportage en wilt u het op een professionele manier laten vormgeven? Neemt u dan eens contact op ons. We verzorgen de vormgeving van dit soort documenten voor diverse opdrachtgevers. De reden? Onze opdrachtgevers zijn blij dat ze hun stukken kunnen overhandigen waarbij ze laten zien dat er echt aandacht aan is besteed.

Digitaal document

Wilt u een professioneel vormgegeven document hebben, maar alleen digitaal beschikbaar stellen? Geen probleem. Door het toepassen van verschillende technieken kunnen wij een document zo opmaken dat deze is geoptimaliseerd voor weergave op een scherm. Daarnaast kunnen er interactieve elementen zoals video, klikbare inhoudsopgave en links naar een website of ander document.

DIT! is Katwijk

Een onderdeel uit het marketingplan is het vervolg op de succesvolle marketingcampagne DIT! is Katwijk. Samen met onze partners Ace Group en Quick Works geven we in 2016 nieuwe inhoud aan deze campagne wat er toe moet leiden dat meer mensen Katwijk bezoeken. Benieuwd naar deze campagne? Bezoek eens www.ditiskatwijk.nl en krijg direct een indruk van alles wat Katwijk te bieden heeft. 

Benieuwd naar het gedrukte exemplaar? Kom eens langs. Dat laten we hem graag zien.

Jaarverslag, rapport of document laten vormgeven? Neem contact met ons op