Hesmo Administraties

Ben je net voor jezelf begonnen? Of toch al even bezig? Een goede administratie is heel belangrijk voor het succes van je bedrijf. Hesmo Administraties uit Katwijk weet dat als geen ander. Wij hebben de missie van Hesmo Administraties een gezicht gegeven.

Missie

Soms zie je in je administratie door de bomen het bos niet meer. Duidelijkheid voor de klant stond daarom bij ons op nummer een. Wij hebben het logo, de huisstijl en website ontworpen voor Hesmo Administraties. Dit alles natuurlijk in een hip en eigentijds design.

Logo ontwerp

In het logo van Hesmo Administraties zijn cijfers en tekens speels verwerkt tot een herkenbaar beeldmerk. Versterkt door een moderne kleurstelling en een eigentijds lettertype op een hippe manier gepositioneerd.

Huisstijl

In de huisstijl zie je steeds weer de cijfers en tekens uit het beeldmerk terug komen. Alles staat mooi in een lijn, zoals een goede huisstijl moet zijn!

Denken als de klant

Veel website worden ontwikkeld op basis van missie en visie van een organisatie. Maar bij Buro Brein vliegen we het anders aan. Wij ontwikkelen juist websites voor de klant. Geschiedenis is leuk, maar het gaat er juist om wat uw bedrijf voor de bezoeker kan betekenen. Websites met deze aanvliegroute hebben vele malen meer succes en leveren meer klanten op.

Gebouwd in Wordpress

Hesmo Administraties was op zoek naar een flexibel systeem waarmee ze zelf eenvoudig de inhoud van de website konden beheren. In Wordpress hebben wij een flexibel thema opgezet. De klant kan hiermee zelf eenvoudig blokken plaatsen en zelf rangschikken. De inhoud van de blokken is vooraf opgezet waardoor het kinderlijk eenvoudig is om de website te vullen, maar grafisch goed te houden.

Het bos weer zien...

De website van Hesmo Administraties is informatief en tegelijkertijd erg overzichtelijk. De klant weet waar hij aan toe is en waarmee hij geholpen kan worden. Samengevat:

  • Eigentijds ontwerp
  • Doelgroep centraal
  • Responsive
  • Zoekmachine optimaal gebouwd
  • Krachtig beeldmateriaal
  • Ontwikkeld in Wordpress

Bezoek de website van Hesmo Administraties

 

Kies ook voor een doordachte oplossing van Buro Brein Neem contact met ons op