Magazine INSPIRED

Onze klanten en relaties inspireren. Dat doen we met ons magazine INSPIRED

bekijk online

Bij Buro Brein staan we voor creatieve ideeën, oplossingen bedenken, adviseren, ontwerpen en ontwikkelen van reclameuitingen. We maken merken uitzonderlijk. Dat doen we voor prachtige opdrachtgevers en brengen bij ieder project innovatieve oplossingen mee.

Magazine INSPIRED 01

Om onze klanten en relaties te inspireren hebben we ons magazine INSPIRED ontwikkeld. Hiermee willen we onze klanten op een eigenwijze manier op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in onze branche en belangrijke tips en trucs meegeven op zowel grafisch en marketing technisch gebied.

In deze editie:

  • Project DIT! is Katwijk
  • Inspiratie uit Londen
  • Wat doen kleuren met klanten
  • Hoeveel punten haalt jouw website?
  • en meer.

Open het magazine in ISSUU

Veel leesplezier.

“In samenwerking met Buro Brein hebben we een premium lijn carpaccio verpakkingen ontwikkeld. De professionaliteit, het meedenkend vermogen en vooral het snel schakelen zijn ons bijzonder goed bevallen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de design.”

De Menken Keuken, Wim van Rossum

"Buro Brein denkt met de klant mee en brengt nieuwe frisse ideeën in, wat altijd het product of project naar een hoger niveau tilt. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen wat zorgt voor een prettige samenwerking!"

Gemeente Katwijk, Communicatie

De mogelijkheden van een magazine voor uw klanten? Laten we eens praten