Goede tekst zegt meer

< >

Buro Brein wil van alles het beste. We werken daarom veelal samen met experts die aanvullend werken op onze diensten. Deze keer aan het woord. May-Lisa de Laat van de De Laat Communicatie. Tekstschrijfster.

 

Uitnodigende webteksten die goed vindbaar zijn. Klantvriendelijke mailings, folders of flyers. Heldere persberichten. Een vlot geschreven interview.

De Laat Communicatie helpt organisaties die de kwaliteit van hun teksten willen verhogen. Afgestemd op de doelgroep en in correct Nederlands.

De Laat Communicatie helpt u bij:

  • het schrijven en verbeteren van teksten
  • voor print, web en film
  • het begeleiden van redactionele projecten én het verzorgen van de eindredactie daarvan.

Goede tekst zegt méér

Een goede tekst geeft een positieve indruk bij de lezer, uw klant. Een goede tekst spoort uw klant aan tot de gewenste actie, zoals een product kopen, informatie inwinnen of een bijeenkomst bezoeken. Kortom, een goede tekst draagt bij aan de relatie tussen u en uw klanten en daarmee aan het resultaat van uw organisatie.

Als tekstschrijver en journalist met ervaring in PR & Communicatie, schrijf ik verschillende soorten teksten voor allerlei organisaties. Meedenken met de opdrachtgever en inleven in de doelgroep zijn voor mij vanzelfsprekend. Iedere tekst is uniek en communicatie is maatwerk. 

Wilt u samen met ons kijken naar een prachtige vormgeving versterkt door unieke teksten? Neem dan contact met ons op.

Kies ook voor een doordachte oplossing van Buro Brein neem contact met ons op