Een nieuwe naam

< >

Het heeft behoorlijk wat voeten in de aarde gehad. Maar de nieuwe naam van ons bedrijf is bekend.

 

Iemand draaide zijn raam open en riep: "iS iS . iS is top man..."

 

In het Midden Oosten is momenteel veel aan de hand. Vooral een bepaalde groepering met de naam IS maakt behoorlijk wat tongen en gedachten los. Dat merkte ik vooral in Den Haag. Bezorgers vragen of je van iS bent... Ja die IS... De auto met bestickering van iSCreation werd bekrast, nagewezen en het ergst nog... Een automobilist naast mijn auto zat uitgebreid te wijzen en te duimen voor mijn logo en zei: iS iS top man... Dat is niet wat je met je bedrijfsnaam los wilt maken. Sterker nog... Ik wil er helemaal niet mee geassocieerd worden. Snel om dus. Maar iS bedankt.

Buro Brein

Logo Buro Brein

Dagelijks bedenken wij voor onze klanten slimme oplossingen. Maken we doordachte ontwerpen en denken we mee over de beste middelen om doelgroepen te informeren en aan te zetten tot actie. Meedenken, bedenken, creatief zijn. Allemaal zaken die in ons brein plaatsvinden. Het lichaamsdeel dat ons in veel opzichten uniek maakt. Dat is het brein. Een hele logische naam die aanzet tot denken.

Deze naam laat ook geen discussie over de uitspraak en schrijfwijze. Bijkomend voordeel. Ik verwacht niet dat er ooit een terroristisch orgaan opstaat met deze naam.

Koos Schwaneberg, januari 2015

Kies ook voor een doordachte oplossing van Buro Brein neem contact met ons op